2018. június 3., vasárnap

Nem vagy egyedül

A csapattársaid

Írta: Shannon O'Hara



Érezted már úgy valaha, hogy teljesen egyedül vagy? Van számodra egy jó és rossz hírem... nem vagy egyedül!

Akár éber vagy rá, akár nem, mindannyiunk életében vannak olyan lények, akik vigyáznak ránk, törődnek velünk, és a mi csapatunkban játszanak, ha megengedjük nekik. Mit lennél képes teremteni, ha együttműködnél,  közreműködnél velük és befogadnál ezektől a lényektől? A csapatod a kispadon ül és várja, hogy behívd őket az életed játékába. Hajlandó vagy befogadni őket? Mit szeretnél teremteni az Új Évben? Hajlandó vagy megengedni, hogy a csapatodnak erősebb legyen a jelenléte az életedben? Hajlandó vagy megengedni nekik, hogy minden bámulatos módon támogassanak, ahogy csak tudnak, és olyannyira törődjenek veled, hogy az mindent megváltoztasson?

Így kezdj játszani:

  • Mondd el nekik, hogy sajnálod, hogy olyan nehézzé tetted számukra, hogy eljussanak hozzád
  • Kérd meg őket, hogy játsszanak az életedben
  • Mondd meg nekik, hogy engedélyezed, hogy felülírják az ellenállásaidat
Gyakorlat, hogy kapcsolódj a csapatoddal:
  • Keress egy időszakot, amikor teljesen el tudsz lazulni, amikor a legnagyobb a valószínűsége, hogy befogadsz. Ülj le vagy feküdj le.
  • Kérj meg mindenkit, aki nem a csapatod része, hogy hagyja el a szobát. Csak a csapatod maradhat.
  • Engedd le az összes faladat, hogy befogadj a Lényektől. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy lenyomd őket. Ezen majd eléggé dolgoznod kell. Lehet, hogy el kezdesz remegni, rázkódni tőle, vagy nevetni, esetleg sírni, vagy csikis érzés lesz. Bármi is történjék, gyakorolnod kell, hogy leengedd és lent tartsd azokat a falakat.
Maradj ellazulva.
  • Kérd meg őket, hogy érintsenek meg. Maradj nyugodt és figyeld meg, mi az, ami megjelenik. Engedd meg magadnak, hogy érzékeld ezeket az energiákat, és, hogy átöleljenek ezek az entitások. Ne aggódj, ha belealudnál. Akkor lesz vége a gyakorlatnak, amikor felébredsz. Ha ébren maradsz, élvezd az utazást!

Ez a kezdete annak, hogy újrakapcsolódj a csapatoddal. Ilyen érzés. Ezek ők. Az elméden keresztül nem érheted el őket. Bele kell lazulnod a befogadásba. Gyakorold ezt és a kapcsolataid dinamikusan fognak fejlődni.

Mit szeretnél teremteni? Mit választhatsz? Hajlandó vagy beengedni a fény lényeit az életedbe?

Ez az én ajándékom erre az időszakra. Ne feledkezz meg arról, kik vannak itt neked. Ők soha nem feledkeztek meg rólad.

Készítettem egy 20 perces Csapattárs gyakorlat hanganyagot is. Bővebben ITT olvashatsz róla.



Shannon O'Hara a megalkotója és alapítója a Beszélgetés az Entitásokkal kurzusnak. Teljesen más a hajlandósága, hogy kérdésben legyen azzal, mi más is lehetséges a szellemvilággal kapcsolatos éberségünkkel. Ez a történet csodásan mutatja a különbséget.




Forrás: https://www.talktotheentities.com/english/your-teammates/

Fordította: Szecskó Emese


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése