2019. május 29., szerda

Mi van, ha az első nyelved az Energia?

Írta: Haris Omanovic





Mi van, ha az első nyelved az energia? Furcsán hangzik? Azon tűnődsz, mit értek ez alatt? Az anyanyelvedet? Mi van, ha ez nem az, amikor ténylegesen hangosan beszélsz? ;)

Honnan tudja egy anyuka pontosan, hogy mit akar az újszülött gyermeke? Anélkül, hogy bármit is mondana, mivel még nem beszél? Azt hiszed, hogy ez csak intuíció vagy valamiféle szülői ösztön?

És azzal mi a helyzet, amikor gondolsz valakire, aki épp abban a pillanatban hív fel?

Mi történik, amikor valakinek egyenesen a szemébe nézel és érzékelsz, érzel valamit? Mi a helyzet a nonverbális kommunikációval? Ami, ha hihetünk a szakértőknek, a kommunikációnk 80%-át teszi ki?

Az emberek azt gondolják, hogy ez csak bizonyos jelzésekhez köthető: mikromozgások és arckifejezések, viselkedés, feromon és más jelzések..

Mi van akkor, ha minden verbális és nonverbális információ, amit küldünk és amit befogadunk (tudatosan vagy tudattalanul) az ténylegesen a legelső nyelven alapul, amit mindannyian beszélünk: az Energián.

Mi van, ha az első nyelved az Energia?

És milyen ajándékot fogadhatsz be tőle? Mi lenne lehetséges akkor, illetve hogyan kapcsolódnál valaki mással, ha megengednéd magadnak, hogy érzékeld és befogadd ezeket az energiaáramlásokat?

Több értelmet nyerne, hogy mennyire érzékeny vagy? Értelme lenne annak, hogy szivacsnak érzed magad, és, hogy anélkül, hogy bárki bármit is mondana, képes vagy érzékelni egy szoba vagy hely atmoszférájának üzenetét?

Azáltal, hogy megengeded magadnak, hogy elismerd, van ilyen kapacitásod, és érzékeled, hogy bármikor is mondjanak neked valamit hangosan, de ténylegesen az ellenkezőjét értsék alatta magukban?

Kezdd újra Anyanyelvedként használni az Energiát

Az összes tanfolyam, amit tartok, 98%-ban energetikai és 2%-ban szóbeli. Ha valaki kívülről megnézi, lehet, hogy csak annyit lát, hogy beszélek az emberekhez. Megmutatom nekik a testkezeléseket, vagy, hogyan teremtsenek milliókat..

De te jobban látod, ugye? Igazából személyes és energetikai interakcióban vagyok a kurzus minden egyes résztvevőjével, és azzal a többezer más személlyel, aki hajlandó engem hozzájárulásként befogadni.

Ez egy párbeszéd, még akkor is, ha kívülről nem így látszik. Én személy szerint energetikailag beszélek és összekapcsolódom mindenkivel egyenként, és hajlandó vagyok az összes energia lenni, és azt az energiát adni, amit kíván a tanfolyamon.

Nem vagyok többé Haris. Nincs olyan, hogy én vagy Haris. Csak tér van, ami mindent és mindenkit magában foglal. Ez az Energia. Ez az anyanyelvünk. Mindannyiunknak.

És Te? Mit vagy képes Te teremteni, ha ezt elismered?

Ha szeretnél többet tudni a tevékenységemről, vagy a tanfolyamaimra vagy kíváncsi, kattints IDE.
Ha Access termékekről vagy tanfolyamokról szeretnél többet tudni, IDE kattints.





Fordította: Szecskó Emese

Forrás:  https://www.haris.si/what-if-your-first-language-is-energy/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése